Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

3v1 aneb přírodní lékárnička

3v1 aneb přírodní lékárnička

Helou! Zdraví Vás Adéla Smolíková. Dnes jsem se rozhodla se s Vámi podělit o svou osobní přírodní lékárničku, která mi nejednou pomohla.

Každý z nás občas potřebuje zajít do lékárny.  Ať již pro obvazy, náplasti, lék na bolest či pro nevyhnutelná antibiotika. I já tam občas musím zajít pro nějaké maličkosti, neboť mám malou dceru a na každé i minimální škrábnutí musí přijít náplast. Kdo z vás má děti, ten mi určitě potvrdí, že náplasti s dětskými motivy jsou super. Ano, děti je milují! Málo kdy se ale stane, že tam není řada, jako na banány. Někdy si i říkám, zda nedávají něco zadarmo! Jak si tak postávám ve frontě a čekám až paní lékárnice vyjmenuje veškeré mastičky a tinktury na kožní problém, sama se nestačím divit kolik je druhů a v různých cenových relací. Pacientka, která má prasklý puchýř,do kterého se dostala infekce, si už neví rady, neboť vyzkoušela již několik mastiček a stále nedochází ke zlepšení.

Říkám si: ,,Kdyby tak paní věděla o společnosti LR Health & Beauty. V nabídce mají dokonce tři  takové produkty (Aloe Vera Spray první pomoci, Aloe Vera Gelový koncentrát a Aloe Vera Krém s propolisem), které by se nyní hodilo  mít v lékárničce!”  Hned jak se spálila, mohla nastříkat pokožku Sprejem první pomoci a po zaschnutí nanést Aloe vera Gelový koncentrát. Tímto by došlo k okamžitému zatažení. Navíc, nepálí a nebolí.

Spray první pomoci se hodí nejen na popálení- tedy na kůži, ale také se může nastříkat na sliznice – bolest v krku, naředit s Vincentkou do nosu (za mě je to Top kombinace na uvolnění dýchacích cest).  Dále je také dobrým pomocníkem a ulevuje při svědění, otoku, hojení ran,  bolesti od vytrženého zubu. Ulevuje v rámci gynekologických obtíží, plísní, akné. Má své místo při ošetření lupénky, atopického ekzému, kopřivek,  atd. Má opravdu široké využití, které, pokud nechcete číst další hodinu, nebudu jmenovat :-).

Aloe Vera Gelový koncentrát se z praxe využívá na kopřivku, mokvavé rány, již zmiňované puchýře a popáleniny. Též je dobrým pomocníkem pro  domácí výrobu čípků proti hemeroidům, atp. Obsahuje 90% aloe vera dužiny.

A třetím velmi významným pomocníkem v lékárničce je Aloe Vera Krém s propolisem.  Tento krém se dá použít na velmi suchou pokožku. Já ho velmi ráda používám v zimním období pro dceru na obličej. Ale najde u nás využití po celý rok, neboť je to ideální krém na suché a poškozené ruce. Jako např. u nás kadeřnic.

A co říci závěrem? Pokud máte zájem o přírodní širokospektrální lékárničku, stačí kontaktovat např. některého z prémiových poradců na Helou!, kteří Vám velmi rádi poradí. Školíme se totiž tak, aby produkty šetřily peníze, vždy zafungovaly a dělaly vám radost. Zkušeností máme nespočet. Mějte se hezky.

 

Exit mobile version