Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Charismatičtí chlapi hrají prim!

Charismatičtí chlapi hrají prim!

Už dávno jsou pryč doby, kdy měl chlap „smrdět i z fotky“. Naopak! Nyní jsou v kurzu pánové, kteří jsou upravení. Tedy čistí, dobře oblečení, příjemně vystupující a kteří umí své osobní charisma podtrhnout dobře zvolenou vůní. Možná se teď právě smějete, že je to v dnešní době snad naprostá samozřejmost. Ale ruku na srdce: přinejmenším doufám, že je to alespoň u většiny mužů standard. Nejde přece o pouhé potlačení upoceného „já“ něčím hodně silným, aby to utlumilo  osobní pižmo. Nejde dokonce pouze ani o to, nastříkat se pro učely dobrého a úspěšného lovu žen. Jde o víc!

Moderní muži nedělají kompromisy

Charismatičtí chlapi hrají prim! Upravený muž s jiskrou v oku imponuje snad všem ženám. Kdo by si takového „štramáka“ nevšiml? Protože nejen zrak, ale i čich je jedním z důležitých lidských smyslů, který rozehrává naši fantazii, zanechává stopu, otisk v naší mysli. Proto je tak důležité mít vybranou osobní vůni přímo „na tělo“ pro konkrétního člověka. Muži by měli vybírat vůni podle sebe – i když ano, i my ženy jim do toho rády mluvíme . Konečné slovo má však mít vždy skutečný nositel vůně.

Dobře a systematicky zvolená vůně  podtrhuje osobnost a může nám v různých situacích hodně pomoci. Např. dodat chybějící sebevědomí. Je potřeba volit vůni vhodnou pro danou příležitost, protože obchodní schůzka nebo společenský večer vyžadují jiné oblečení, je zde jiná nálada a konají se v různé denní doby. Vůně tak potřebuje být dobře vybrána, aby s danou situací ladila.

Zaručené tipy

Moderní muži nedělají kompromisy. Ví, že si zaslouží tu nejlepší kvalitu a milují chytré nakupování nejen po stránce servisu, ale i po ekonomické stránce. Zajímavá je nabídka německé společnosti LR Health & Beauty, která je vyhladávána TOP celebritami světového významu. Není divu.  Vůně od této společnosti  patří do kategorie dlouhotrvající tzv. long-lasting. To se projevuje nadstandardním množstvím vonných esencí (až 18%). Z široké škály dlouhodobě intenzivních vůní, které zohledňují aktuální trendy, si vybere opravdu každý.

Pro osobitý výběr vám doporučuji vždy najít kvalitního poradce, který provede špičkový servis. Přeji vám, ať najdete takovou vůni, který bude pracovat pro vás.

 

Exit mobile version