Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Co by nikdy nemělo chybět ve vaší kosmetické taštičce?

Co by nikdy nemělo chybět ve vaší kosmetické taštičce?

Helou! Dnes se podíváme na to, co by každá žena měla mít po ruce ve své kosmetické taštičce. Ať už se líčíte a jste nadšenkyní různých kosmetických vychytávek, nebo se malujete spíše výjimečně, existuje několik produktů, na které byste měly soustředit svou pozornost a mít je doma. Jaké to jsou a proč je chtít?

Řasenka – řasenka slouží k přirozenému zvýraznění nebo prodloužení řas. I kdybyste se vůbec nelíčila, ani nepoužívala makeup či pudr, řasenka oživí váš vzhled a dodá očím hloubku. Obvykle nám dobře slouží řasenka černé barvy, pro blondýnky nebo na denní nošení je vhodnější tmavě hnědá řasenka. Je už na vás, zda si vyberete řasenku pro zahuštění nebo prodloužení řas, některé jsou multifunkční a nabízejí obojí.  Tip: Voděodolná řasenka vám dodá “tvář” i v bazénu. 🙂

Lesk na rty – opět nutnost, i když se téměř nelíčíte. Kromě výživy a ochrany dodá lesk rtům mladistvý a zdravější vzhled. Odvážná žena může zvolit jakoukoliv vhodnou barvu nebo třpytky, cokoliv, v čem se cítí dobře. Pokud se nelíčíte, volte raději tělové a neutrální barvy, klidně bezbarvý lesk. Pokud se cítíte nesvá, vyzařujete to do okolí, proto začněte přirozeně. Postupně možná přidáte i oblíbenou barvičku.

Korektor – ať chceme nebo ne, jsou dny, kdy nás na pleti překvapí nejedna vyrážka nebo flíček. Často právě v nejnevhodnější dobu. Snadno je zamaskujete právě korektorem. Korektor je vhodný i pro nelíčící se ženy, aplikuje se lokálně pouze na začervenalá místa. Má hutnější konzistenci než makeup a výrazně větší krycí schopnost. Volte odstín co nejpřirozenější svému tónu pleti.

Tvářenka/pigment – někdy stačí dodat trochu barvy na tváře a působíme zdravěji a svěžeji. Vyzkoušejte! 🙂 Také tvářenku je možné použít bez makeupu. Volte potom spíše tekutou nebo krémovou konzistenci v co nejpřirozenějším odstínu, který ladí s vaší pletí.

Transparentní pudr – bezbarvý minerální pudr je skvělým pomocníkem jak pro makeup maniačky, tak pro ženy, které se nelíčí. Zmatňuje pleť, redukuje nadměrný maz a pot. Pleť se neleskne, působí hladce a zdravě. Přepudrujte kritická místa, kdykoliv potřebujete. Jelikož pudr neobsahuje pigmenty, dokonale se přizpůsobí podkladu.

Toto je našich 5 kosmetických tipů do každé kabelky. Máte svůj produkt, bez kterého se neobejdete? Podělte se s námi v komentářích.

Doporučené stránky:
www.nadherna.sk

Exit mobile version