Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Dobré myšlenky, dobrá slova a dobré činy

S manželkou jsme byli v kině na film Bohemian Rhapsody, tedy film o kapele Queen, především o životě Freddieho Mercury. A právě tady zaznělo nádherné spojení slov – dobré myšlenky, dobrá slova, dobré činy. Hluboce to ve mně rezonovalo. Tyto slova řekl několikrát otec Freddieho, když k němu promlouval a snažil se ho poučovat o životě. Vím velmi dobře, jakou sílu mají slova, jak dokáží tvořit hmotu, energii. Právě slova, myšlenky, jsou to, co utváří náš lidský svět. A přesto si to většina lidí neuvědomuje!

A proč píšu tyto řádky? Určitě to bude pozvánka na super film do kina, určitě to bude k zamyšlení pro vás. Stále se vám nedaří to, co chcete, po čem toužíte? Vizualizujete situace? Myslíte pozitivně? Obklopujete se pozitivními lidmi? Děláte dobré věci? Máte se rádi? Milujete se? Dáváte? Dostáváte rádi? Odpovězte si sami pro sebe. Jak se zdá, i Freddie Mercury si slova svého otce začal hluboce uvědomovat až na sklonku svého života. Jaké to štěstí, že vy můžete měnit svůj život ještě dnes!

Možná, že se mi smáli, možná mě nechápali, možná to byl jeden z těch nejdůležitějších momentů v mém životě, který mohl ovlivnit myšlení druhých lidí. Už od roku 1997, ano vážně je to více než dvacet let, jsem každý týden na televizních obrazovkách říkal na konci mé hudební show jednu dost „fádní větu“: … myslete pozitivně!“ Trvalo dalších patnáct let, než se toto slovní spojení doslova zprofanovalo, neřknu-li začalo nadužívat. Vynořilo se najednou moře motivačních řečníků, lektorů, guruů, koučů. Nikdy jsem ničím takovým nebyl, naštěstí. Díky bože za to, že jsem však toto mentální nastavení mohl přetavit do reality a činů. Třeba jako celý projekt Helou! Jsem rád, že vám dobře slouží a pomáhá.

 

Exit mobile version