Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Dobře vypadat je vyjádřením respektu vůči společnosti

Helou! Dnes mám pro vás zamyšlení o kráse a zdraví člověka z jiného pohledu. O víkendu jsem se zúčastnila učení tibetského lámy Tulku Lobsanga, který opět navštívil Bratislavu.

Rinpoche Tulku Lama Lobsang je tibetský duchovní vůdce, 8. reinkarnace tibetského lámy Nyentse, budhistický mistr, učitel, léčitel, lékař tradiční tibetské medicíny a astrolog. Láma cestuje po světě a přednáší veřejnosti na různá témata.

Do Bratislavy zavítal učit o síle odpuštění, ale dotkli jsme se také témy krásy a zdraví, věřím, že ne náhodou.

Podle lámy, pečovat o sebe a starat se o svou tělesnou krásu a zdraví je vyjádřením našeho respektu vůči společnosti. Mělo by být naším cílem vypadat a cítit se co nejlépe, jak je za našich momentálních podmínek možné. Každý z nás se rád dívá na upravené, učesané, čisté a voňavé lidi. Proto každý z nás by měl denně s láskou pečovat o své tělo.

Ne nadarmo se říká – v zdravém těle zdravý duch. Také fyzická krása nám pomáhá lépe se cítit psychicky. Vzpomněla jsem si například na vizážistky, které chodí zdarma upravit babičky do domovů seniorů či do nemocnic. Nebo projekt, kdy kadeřnice připravují paruky pro ženy nemocné rakovinou. Krása a pocit že jsem krásná nebo krásný lahodí a povznáší duši. Spouští procesy uzdravení v těle, navozuje u člověka naději, optimismus, radost, zlepšuje se celkové psychické rozpoložení. Krása má význam.

Celá tato lekce mi přinesla veliký dar. Pochopila jsem a dokázala pojmenovat celé své poslání, kráse a vizáži se věnuji 14 let s tím, že cítím s vím, že je za tím něco víc, než prodej líčidel a uspokojení ega. Pomáhat objevit a vynést na světlo jedinečnou krásu každého člověka mě dokonale naplňuje a vím, že to je moje cesta. I díky LR Health & Beauty, kde kráčí krása přirozeně ruku v ruce se zdravím, se mi daří žít v dokonalém souladu samé se sebou. Pokud potřebujete poradit s výběrem líčidel či čímkoliv jiným na téma dekorativní kosmetiky, jsem tu pro vás.

Exit mobile version