Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Dramatické líčení nejen na Vánoce a Silvestra

Helou! Nejkrásnější svátky roku jsou za týden tady! Těšíte se? Já moc! Opět je tu období, kdy si zasloužíme vypadat obzvlášť krásně a navíc se můžeme vyřádit díky okázalému lesku a třpytkám, které jsou stále vysoce trendy. Kdy jindy si dopřát perleť a užívat si zářivé odlesky než právě v čase vánočním a zejména o silvestrovské noci?

Dnes mám pro vás několik tipů, jak dosáhnout dokonalého dramatického vzhledu, který je nadčasový, klasický, hodící se téměř pro každou ženu.

Kouřové líčení očí

Kouřové oči jsou nestárnoucí klasika. Nemusí být černé/antracitové, můžete zvolit také hnědé, fialové, olivově zelené, šedé. Vytvořit dokonalý efekt je jednoduché. Důkladně si připravte “plátno”, výborným pomocníkem je fixátor očního makeupu. Následně aplikujte oční linku v barvě stínů. Můžete sáhnout po našich kajalových tužkách Colours nebo po metalických Deluxe. Důležité je, aby se tužka dala rozmazat. Dále budete potřebovat nejméně 2 oční stíny v téže barvě v různé intenzitě a neutrální perleťový stín. Nanášejte v tomto pořadí: oční linka, tmavší stín, nad něj světlejší stín, rozetřete doztracena. Na závěr můžete na střed víčka aplikovat třpytivý stín. Pečlivě naličte řasy, doporučuji řasenku Deluxe.

Rudé rty

K dramatickému vzhledu neodmyslitelně patří. Pro vykreslení dokonalého tvaru použijte konturovací tužku v odstínu Hot Chilli a následně použijte Rtěnku v odstínu Hot chilli nebo naše rtěnky Deluxe. Ty zajistí ještě slavnostnější vzhled.

Na co nezapomenout

Při tomto typu líčení je důležitá také dokonalá pleť a pečlivě přepudrovaná tvář. Určitě se nezmýlíte, pokud použijete naše profesionální pudry z řady Deluxe nebo minerální pudr Colours. Budete dokonalá!

Moc nás potěší fotky vašeho svátečního líčení. Podělíte se s námi na Facebooku Helou! ?

Exit mobile version