Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Jak ošetřovat vlasy po letních dnech

Krásný poprázdninový den. Letošní léto bylo neskutečně teplé a proto doufám, že jste ho užili bez jakékoli újmy. A co vaše vlasy? Jsou suché, zacuchávají se a těžko se rozčesávají?

Společnost LR Healt and Beauty má pro vás řešení. Musím přiznat, že jako kadeřnice jsem velmi mile překvapena. Nečekala jsem takovou pecku, se kterou přišlo LR. Už při mytí šamponem cítíte, jak vlasy krásně prokluzují mezi prsty. Málo který šampon z profi kadeřnické řady toto umí.

Další produktem této řady je kondicionér. Kondicionér Nutri-Repair doporučuji používat po každém mytí. Ale pozor! Nedávejte a nemasírujte pokožku hlavy. Tyto produkty obsahují sedm druhů olejů a jsou silně vyživující. Mohlo by se stát, že vlasy natolik vyživý a budou vypadat jako mastné.

Třetí produkt je Nutri-Repair maska. Tento produkt doporučuji používat 1- 2x týdně, namísto kondicionéru. Podle toho jak moc jsou vlasy vysušené a porézní. Délka působení je od 5 minut a více. Já pokud cítím, že vlasy mám přesušené a těžko rozčesatelné nechám působit přes noc a ráno jen opláchnu a upravím.

Poslední produkt je Aloe Vera Nutri-Repair Závěrečná Kúra. Obsahuje 60 % Aloe Vera gelu a výtažek z bio bambusu. Působí jako ochranný plášť před vnějšími vlivy. Je ideálním produktem před foukáním nebo žehlením vlasů. Tento produkt se neoplachuje a je vhodný i na suché vlasy před rozčesáváním.

Chcete vyzkoušet a vyživit i vy vaše vlasy? Neváhejte kontaktovat jedno z prémiových poradců. Mějte se krásně a dále sledujte magazín Helou.cz.

Exit mobile version