Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Jak zvýšit kvalitu řídkých vlasů

Helou! Dnes se s vámi podělím o osobní zkušenost v oblasti péče o vlasy. Mám tenké, řídké vlasy, které mi často padají. Často jsem objem řešila kratším střihem, ale v lednu mi kadeřnice doporučila delší vlasy, proto jsem se rozhodla zainvestovat, udělat několik změn a pokusit se kvalitu vlasů zlepšit. Začala jsem až někdy v květnu, ale nyní již vidím první výsledky.

Nejprve jsem se začala ke svým vlasům chovat šetrněji, používám gumičky, které vlasy necuchají a netahají a koupila jsem si speciální hřeben pro snadné rozčesávání.

Zaměřila jsem se také na výživové doplňky, a nasadila 3x denně vitamíny a kvasnice, které pomáhá zlepšovat kvalitu vlasů a nehtů.

Proti padání vlasů jsem začala používat šampón a tonikum L-Recapin od firmy LR Health & Beauty. L-Recapin zpomaluje vypadávání vlasů, prodlužuje fáze růstu vlasu, podporuje uchycení vlasových kořínků, čímž pomáhá zamezit předčasnému vypadávání vlasů.

Vlasové kořínky jsou díky komplexu účinných látek obsažených v L-Recapinu chráněny, posilňovány a regenerovány.

Na podporu růstu vlasů používám navíc tonikum z kaštanu koňského a směsi bylin. Po použití této kombinace přípravků si všímám, že vlasy jsou nadýchané, vypadají hustší a také se méně mastí. (K čemuž pomáhá také pravidelné užívání minerálního doplňku Probalance.)

Vlasy si barvím, ale začala jsem volit šetrnější barvy na vlasy, více vědomé péče věnuji vlasům také při mytí. Po umytí je balím do rychlosavého turbanu, který expresně odstraní z vlasů přebytečnou vlhkost a nemusím je následně dlouho trápit fénováním.

Pokud budete používat mé rady, po prvním měsíci uvidíte první změny. U mě si nyní začíná všímat zlepšení vlasů i okolí. Navíc opravdu rychleji rostou. Pokud máte podobné problémy s vlasy způsobené hormonálními změnami, stresem, nedostatečnou výživou těla po porodu a podobně, určitě doporučuji vyzkoušet. Budu ráda, když se s námi podělíte o výsledky. Mějte krásné dny.

Exit mobile version