Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Jarní trendy v líčení

Helou! Konečně je vzduchu cítit jaro, máte radost? Já obrovskou. Pomalu začínám přemýšlet, čím oživím svou kosmetickou taštičku a jakým líčením přivítám jaro 2019. Zatímco zima přeje sytým a tmavým barvám, jaru sluší svěží a pastelové tóny.

V módě začíná být opět co nejpřirozenější vzhled pokožky a přirozený makeup, takže na jaře si vystačíte s kvalitní podkladovou bází, řasenkou, bronzerem a rtěnkou. Odlehčit vzhled zvládnete dokonale s našimi transparentními rtěnkami v různých barvách.

Stále si potrpíme na oční linky, dokonalé kočičí oči jsou stále in. Stín stačí velmi jemný, přirozený, nebo naopak můžete sáhnout po třpytivém perleťovém stínu, ty odvážnější mohou nanášet glitter a třpytky, tak jako to bylo v módě na přelomu milénia. Móda a trendy se vrací.

Určitě doporučuji si také pořídit hydratační gel s aloe vera, který pleť po dlouhé zimě osvěží a oživí. Kolagen nebo Power lift také nic nepokazí. Bez těchto přípravků si nedokáži představit svá rána. Pleť je po dlouhé zimě unavená, tímto ji “nakopnete.” Ideálně, pokud péči o pleť doplníte také zevnitř naším Beauty Elixírem, kolegenové peptidy a komplex vitamínů a minerálů dělají zázraky.

S příchodem jara je také důležité zamyslet se nad svým denním a nočním krémem, pomalu přecházíme z hutných a výživných krému na lehčí, hydratační. Nezapomeňte také na novou svěží vůni. Naše novinka, vůně PURE, dokonale splňuje všechny aspekty moderní a svěží vůně pro rok 2019. Určitě ji vyzkoušejte.

Co si plánujete v nejbližší době pořídit vy? Co vám udělá radost? Podělte se s námi v komentáři.

Exit mobile version