Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Jarní úklid? Pozor na ruce!

Jarní úklid? Pozor na ruce!

Jak užíváte krásného jarního počasí? Na zahrádce, kde připravujete půdu pro výsadbu a výsev zeleniny a ovoce? Nebo doma děláte jarní úklid? A používáte na zahrádce a při kontaktu s chemikáliemi ochranné rukavice, ne? Děláte chybu! Málo kdo si totiž uvědomuje, že ruce jsou jako první vystaveny nákaze a kontaktu s chemií, bakteriemi a viry. Stačí malá prasklinka a díky tomu se postižené místo infikuje a může být problém.

Obzvláště po zimě, kdy máme nedostatek vitamínů a minerálů, mohou být ruce popraskané a nebo se kolem nehtu tvoří tzv. záděry, které je důležité ošetřovat. Také při kontaktu s chemikáliemi, kdy dochází k odmaštění pokožky, bychom neměli zapomínat na pečlivé umytí kvalitní jemnou mycí emulzí bez chemických saponátů, těch už totiž bylo dost. A samozřejmostí je  ošetření  kvalitní výživnou péčí. Jsem kadeřnice a jsem v kontaktu s chemikáliemi. Vím tedy, o čem píší. Osobně vám mohu pro prevenci doporučit  mnoho produktů, jako např. produkt Aloe Vera Jemná mýdlová emulze a Aloe Vera Krém na ruce od LR Health & Beauty. Emulze čistí pouze na bázi přírodních saponitů, což je zcela něco jiného než saponát. A pozor, je vhodná také pro intimní hygienu. Krém na ruce vám udělá tekuté rukavice. Je to wellness! A pokud jsou vaše ruce již zničené, sledujte Helou! umíme vám pomoci.

A co napsat závěrem? Mějte se rádi. Ruce jsou vizitkou každého z nás. Hned po obličeji a vlasech upoutávají pozornost.  Pomáhají při vytváření kontaktů a podtrhují komunikaci. Přeji Vám krásné dny Adéla Smolíková

 

Exit mobile version