Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Jednoduché líčení očí pro všechny věkové kategorie

Helou! Dnes bych se svým článkem chtěla vrátit k základům líčení a úpravy obličeje, kterou zvládne opravdu každý. Po mém workshopu minulý týden i při mých setkáních s klientkami si uvědomuji, že stále existuje spousta žen, které nemají dostatečný cvik v líčení např. očí, proto se líčení bojí, nepoužívají je. Pokud je však někdo povzbudí, ukáže jim, jak na to, líčí se rády, připadají si krásné, navíc přichází komplimenty z okolí.

Zaměřím se dnes na snadné líčení očí, které sluší mladým dívkám i zralé dámě, jedná se o jednoduchou základní úpravu, ke které použijeme Colours minerální oční stíny duo, dále kajalovou oční tužku Colours, řasenku Colours dle svých preferencí, a to je vše.

Oční stíny duo jsou moudře koncipovány tak, aby barvy spolu vzájemně ladily, aby působily nerušivě, i když to přeženete s intenzitou, aby se daly vzájemně míchat. Jsou vysoce pigmentované, dlouho vydrží, nedráždí oči, mají dermatest a neobsahují mastek.

Vhodné barvy pro váš fototyp vám pomůže zvolit vaše poradkyně, nebojte se však vybírat intuitivně, co si vás doslova přitáhne a co se vám přirozeně líbí. Takové barvy potom budete nosit ráda.

V základě platí, že světlý stín náleží do vnitřního koutku oka a tmavý do vnějšího. Tam vytvoříme štětcem takzvané V-čko. Tedy nabereme barvu, “ťupneme” ji štetcem k vnějšímu koutku a potáhneme jedním směrem podél horního víčka k vnitřní straně oka cca do poloviny oka. Další tah učiníme od “ťupky” nahoru do “měsíčku”, podél pohyblivého horního víčka. Pokud potřebujeme zvýraznit horní víčko, aby nám neplavalo, jemně jej zvýrazníme oční kajalovou linkou v odpovídajícím odstínu. Ideálně v hnědé, šedé nebo olivové barvě.

Líčení zakončíme aplikací řasenky tak, jak jsme zvyklé. Blondýnkám doporučuji na denní líčení spíše hnědou než černou řasenku.

Tímto líčením skutečně není co zkazit, nebojte se jej zkoušet, naučíte se jej rychle. Už jste si vybraly své barvičky z dua očních stínů? Jaké preferujete? A proč? Podělíte se s námi o osobní zkušenost v komentáři?

 

Exit mobile version