Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Krémový make-up pro krásnou pleť

Helou! Zdraví vás čerstvě vyrekreovaná a na dokonalou letní vlnu naladěná Bohumila 🙂

Před nějakým časem jsem pro vás připravila článek na téma Jak si vybrat správný makeup, ve kterém jsem vás seznámila s postupem, jak vhodně zvolit podkladovou bázi z široké produktové nabídky společnosti LR Health and Beauty. Dnes se zaměříme na speciálně na jeden druh podkladové báze a to je krémový make-up, (který je shodou okolností v červenci v akci!)

Krémový make-up je vhodný zejména pro suchou, normální až smíšenou pleť. Má vysoce krycí schopnost a zároveň vaši pleť po celý den hýčká a nevysušuje. Dobře kryje všechny nedostatky pleti,hydratuje a vyhlazuje nerovnosti pleti. Krémový make-up je ideální na celodenní nošení. K dostání jsou v 6 různých odstínech pleti.

Váš make-up by měl co nejlépe odpovídat vašemu přirozenému odstínu pleti. Ideálně jej zvolíte tak, že jej otestujete přímo na tváři, ne na ruce, jak se běžně dělá. Ten, který splyne a není jej téměř vidět, je ten správný. Dbejte také na správný podtón. My evropské typy většinou odpovídáme typu Ivory nebo Sand.

TIP: V létě se mnohé z nás opalují, jezdíme na dovolenou… Doporučuji pořídit si dva odstíny make-upu. Jeden “běžný” a jeden o tón tmavší, kvůli případnému opálení. Já musela nasadit tmavší make-up na Sardínii již za dva dny pobytu, přitom mé opálení nebylo nijak výrazné, dokud jsem neaplikovala můj běžný make-up.

Už jste naše make-upy vyzkoušely nebo je pravidelně používáte? Jaké máte zkušenosti s krémovým make-upem? Podělte se s námi v komentáři, budeme rádi za zpětnou vazbu.

Exit mobile version