Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Laryngitida – jak jsem se jí rychle zbavila

Jako již několikrát, opět jsem se rozhodla podělit se s vámi o vlastní zkušenost. S čím? S laryngitidou. Strašákem všech rodičů. Jsem maminka tříleté holčičky, která je běžně zdravé dítko. Nicméně – jednou za půl roku ji trápí laryngitida, což je zánět hrtanu. První tento zánět prodělala těsně před prvním rokem. Průběh byl naprosto šílený. V životě na to nezapomenu. Dušení, štěkavý kašel, sípání, otevřený mražák aj. Kdo prožil tak ví, o čem hovořím.

Předposlední laryngitidu prodělala před asi půl rokem. Vypadalo to jako obyčejné nachlazení. Kašel měla většinou jen v noci, takže jsem větrala a zvlhčovala vzduch. Šla jsem s ní k naší pediatričce, která mi řekla že je to slabší průběh laryngitidy, a tak mi pro ni napsala kapky a sirup. Bylo pondělí a v pátek měla proběhnout kontrola. Kašel však vůbec neustával. Šla jsem sní tedy na kontrolu a řekla, že se to nezlepšuje. Tak nám napsala další recept na jiné kapky a sirup. Na kontrolu přijít ve středu. Stav se stále nelepšil, naopak už mi přišlo, že se to zhorušuje. Tak jsem dávkovala dle paní doktorky až do další kontroly. Paní doktorka viděla, že to není lepší, a tak předepsala antibiotika. A doporučila přidat i probiotika. Na kontrolu za týden. Konečně léčba zabrala asi po 4 dnech antibiotik. Takže se uzdravila po asi třech týdnech. Spočítala jsem, kolik mne stála útratra v lékárně. Bylo to 2700 Kč, a to bez probiotik! Uff. Benzín nepočítám.

Přes zimu měla dcera klid a poslední laryngitidu dostala koncem března 2019. Když už je to několikátá, tak už poznáte, o co jde. Zda je to štěkavý kašel nebo  jen běžné nachlazení.

Chtěla jsem se ale vyhnout veškeré chemii, kterou dostala naposled a účinek se dostavil až po velmi dlouhé době díky antibiotikům. Vzpomněla jsem si na jednu radu z lékařského kongresu a rozhodla nasadit produkty pro podporu imunity. Konkrétně jsem sáhla do nabídly německé společnosti LR Health & Beauty. A hlavně nasadila jsem vše včas! V úterý dcera začínala kašlat tak dostala na míru zvýšenou dávku doporučeného produktu, kterou jsem aplikovala 3 dny. Pak jsem snížila na doporučenou denní dávku. Jelikož měla i rýmu, stříkala jsem jí do nosu Aloe Vera spray s bylinkami naředěný s nosními kapkami Vincentka. Tato podpora mne stála max. do 1000 Kč a doba léčby? Jen 3 dny! Jak jsem byla šťastná si asi dokážete představit. V současné době již pouze vhodně modulujeme imunitní systém a dodáváme bioaktivních vitamíny. A takto se podporujeme celá rodina.

Doufám, že vám třeba tato zkušenost pomůže. Já jsem velmi ráda že vím, po jakém produktu sáhnout v akutním stavu při jakémkoliv nachlazení či nemoci. Vzdělávejte se a ptejte se. Nutno říci, že vše se určuje na míru s ohledem na další nemoci.

Pozn redakce. Rádi bychom vám v rámci Helou! zprostředkovali konkrétní zkušenosti a návody, ale v rámci Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1924/206 o výživových a zdravotních tvrzeních, to není možné. Proto, máte-li problém, kontaktujte nás pro konzultaci a konkrétní radu, máme zkušenosti.

Exit mobile version