Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

LR magazín: Ing. Markéta Kopčilová

Milí LR partneři,

děkuji, že šíříte příležitost LR Health & Beauty. Nebudu psát moudra. Raději uvedu, co jsem na cestě LR pochopila. Trvalo mi 5 let, než naše organizace postoupila na další metu, tedy pozici bronzovou.

Zdá se vám to dlouho? Mně ne.
V těchto 5 letech jsem totiž mnoho získala. Našla jsem manžela Petra, top LR kolegy, porodila zdravá dvojčata, objevila své talenty, udržela v klidu Crohnovu nemoc a pocítila život v ekonomické i mentální stabilitě. Navíc jezdím v bezpečném mercedesu a chcete-li, mám určité uznání. Je to příjemné. Zjistila jsem, že můj LR start blokoval nevhodný mentální program v podobě vztahu k penězům a úspěchu. Dnes už vím, že abych mohla vytvářet rozmanité bohatství pro sebe i společnost v rámci služby člověku, musím být kvalitně najedená, vyspaná, odpočatá, upravená a mít finanční a časový klid. Vím, co to je být bez peněz, bez zdraví, bez vztahu i bez naděje. Proto si dnes vážím všeho, co mi LR znovu přineslo. Ovšem, to vše by se nestalo, kdybych jako máma od dvojčat neudělala zásadní kroky v organizaci mé práce.

A jaké to byly?
Konečně jsem se naučila požádat o pomoc, pořídila ty nejrychlejší technologie pro komunikaci, využila jsem letitých multimediálních zkušeností mého manžela, který se svou firmou stojí za veškerými online nástroji v profi kvalitě. Tyto mají za úkol vhodně doplnit důležtá terénní setkávání a edukaci. Vše pak mně i kolegům šetří čas i peníze. Díky tomu jsem mohla v jeden čas budovat bohatství v materiální i duchovní rovině.

Co to znamená?
Např. že díky systému MLM u té správné společnosti může člověk vydělat peníze na dům, ale současně utvářet domov. Přeji vám, ať jste zdraví, šťastní, úspěšní a ve vnitřním klidu.

Exit mobile version