Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Miluji vůně LR Health & Beauty!

Miluji vůně LR Health & Beauty!

Čich je ze všech smyslů právě ten, který nejlépe vyvolává vzpomínky. Když ucítíte určitou vůni, přenesete se v čase. Cítíte, jako byste znovu zažívali stejný okamžik. Ocitnete se v rozehrané a dávno minulé scéně. Já si vždy vybavím dovolenou. Když vzpomínám na Řecko, cítím moře a vůni typických řeckých pokrmů. Dále se rádi vracíme ve vzpomínkách na Tunisko, hned cítím koření a olivový olej i pach velbloudů

Vůně má nemalou roli i při výběru partnera, stejně jako je tomu u zvířat, i my si nevědomky vybíráme a posuzujeme své partnery podle tělesného pachu. Co se týče oblíbenosti určitých vůní nebo např. volby parfému, u žen dochází během života k výrazným změnám. Ty souvisejí nejen s věkem, ale přicházejí především v těhotenství. Je proto i velmi důležité vybrat si pro sebe správný parfém. Abychom se dobře cítili a voněli i ostatním.

Mám vybrány kvalitní parfémy na míru od firmy LR Health and Beauty a ty vám chci představit. Jsem na rodičovské dovolené, takže dost dní trávím v teplákách, ale abych se cítila dobře, navoním se velmi příjemným parfémem Lighting Essence of Marine a rázem se cítím, jako bych si oblékla šaty a je mi skvěle.

Další vůni mám oblíbenou Rockin Romance, ta je plná citrusů s příjemným kořeněným nádechem, je skvělá v létě. Velmi osvěží a dodá super energii.
Vůni Heart and Soul si dávám, když jdeme s manželem na večeři nebo na jiné večerní příležitosti, například s kamarádkami na vínko. Manžel si velmi oblíbil na každodenní nošení Just sport a Racing, tu miluje již mnoho let. Tyto parfémy jsou luxusní a za třetinové ceny oproti trhu. Ceny od pětistovky. Blíží se Valentýn a k tomu jedinečná možnost potěšit drahou polovičkou kvalitní EdP s náramkem z dílničky Náramky KAMI na míru.

Doporučené stránky:
https://www.helou.cz/kamila-ligasova/
https://www.helou.cz/lr-story-kamila-ligasova/
https://www.facebook.com/naramkykami/

 

Exit mobile version