Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Můj týden se značkou LR Health & Beauty: Jana Baloghová

Můj týden se značkou LR Health & Beauty: Jana Baloghová

Pondělí

Ráno vstávám s myšlenkou – jdu do práce nebo můžu ještě lenošit? Tak dnes jdu do práce. Po mém docela rušném víkendu začína dlouhý týden v práci a to ještě netuším, že i docela náročný. Ráno snídám mé oblíbené musli s jogurtem – bezlaktozovým. Ne, nemám žádný zažívací problém, ale protože jsem ve II. fáze dietního programu 28 Days Body Mission, tak si kupuji bezlaktozové mléčné výrobky. Za prvé se lépe tráví a za druhé lépe se vstřebávají živiny z diety do těla.

Lupnu 3 tablety Probalance, poněvadž minulý týden byl volnější co se stravy týče a tím zabráním zakyselení. Lépe totiž jdou kila dolů. A jak se zpívá v jedné písni, Modrá je dobrá – myšleno na stupnici PH. Na odchodu si dáme s Esterkou panáka Mind Master. Já proti stresu a Esti kvůli železu, protože je chudekrevná. Po 12 hodinách strávených v práci ještě doma žehlím, no Mind Master už nebudu pít večer – mám nějak moc energie.

Úterý

Dnes zase práce, uvařím si do termosky Herbal Fasting čaj, přidám citron a letím. Nezapomenu na Probalance a panáka Mind Master. Dnes jsem dala na snídani koktejl ze setu 28 Days Body Mission – miluji příchuť Latte Macchiato. V práci jsou holky zvědavé co to pořád nosím v termosce – vysvětluji učinky čaje, že je dobrý ne jen na pitný režim, ale i na odvádění vnitřího tuku a spolu s Probalance super očista těla od škodlivin.

Na svačinu v práci dám Fiber Boost do mléka – zažene mi hlad a chuť na sladké, zároveň dostávám do těla potřebnou vlákninu. Oběd mám rychlovku, zaliju polévku vodou a je uvařeno – je nejen chutná, ale i výživná. Nemám hlad a nejsem „přežraná“. Ostatní po smažáku funí, já jsem READY…

Severní vítr je krutý – zde pomůže Aloe Vera s propolisem, úžasně promastí a zklidní pokožku. Kolegyně Kamča má v práci červený a odřený nos od rýmy – propolis do druhého dne dělá divi. Druhá kolegyně Renča si stěžuje na bolavý zub – zapůjčuji malý Sprej první pomoci – velice se diví – již tolik léků snědla co by tak nějaké bylinky pomohly? Světe div se, ta úleva! Její dceru zklátila chřipka – stříká do nosu, krku – mamí ta úleva! Moje odměna za půjčovné? Objednávám 2x Aloe box.

Středa

Hurá dnes mám volno.Dnes a denně je potřeba dodržovat pitný režim, né vždy se mi to daří. Proto při zvýšené konzumaci vlákniny a nedostačném pitném režimu se hlásí moje zlatá žíla, ne nejsem bohatá. Stává se ze mě alchimista – vyrábím si čípek. Ustřihnu si prst z kuravice, kterou používám při barvení vlasů. Vymáčknu přiměřené množství Aloe Vera koncentrátu – 90% Aloe Vera, zabalím do tvaru čípku a šup do mrazáku. Po zmrazení šup do… však víte kam. Ta úleva!

Čtvrtek

Dnes volno, i když nelenoším vstávám. Jedu s holkama hned ráno do Zlína. Mám naplánováno obejít úřady – odevzdávat daně. Hurá na ně! Odměnou je mi setkání nad kafíčkem s bývalým kolegou. Proberem kdekoho a kdeco. Dozvídám se o jeho zdravotních problémech. Zajímá se o Aloe Vera gel a Probalance – nabízím mu „zákaznickou kartičku“ – je mile překvapen jaké výhody mu přinese.

Odpoledne při čekání na Elišku z klavíru, potkám kamarádku, jdeme na koktejl. Bohužel jen nealko, jsme obě autem. Dozvídám se, že používá výrobky LR Health & Beauty – je velmi spokojená, což je super. Den končím koncertem Zlínské Filharmonie.

Pátek

Zase práce. Tak jak celý týden umyju zuby pastou z řady Micro Silver plus. Pod paži použiju deo z téže řady – je super. Nalíčím se a jedem. Při líčení si vzpomenu, že je nyní v akci makeup, který jsem chtěla vyzkoušet. Večer zakončím sprchou jako každý den z řady Aloe via, jú zase oholit pod paží. Zjišťuji, že mi došel gel na holení… no nic, použiju manželovu Zklidňující pěnu na holení. Po té ještě dám Balzám po holení Aloe Via – už nic jiného nechci používat! Pěkně hladce oholeno a žádné pálení, které jsem někdy pociťovala.

Sobota

Dnes pracovní, takže vše se opakuje. Čaj si tentokrát vařím Cistus Incanus, začíná mě škrábat v krku a ráno pro jistotu povaluji v puse Colostrum. Práce neubíhá, ale těším se na zítra, mám náhradní volno – jedu do Brna na lékařský seminář.

Neděle

Mám volno, ale v posteli se nezdržuji. Chystám se do Brna, na poslední chvíli se mnou jede dcera Ester. Cestou posloucháme CD od Ivo Tomana, které je velmi inspirativní ohledně MLM. Lékařský seminář zajimavý a poučný. Dozvěděly jsme se jak Aloe Vera moduluje imunitní systém, jak a kde ji doporučit. Už vím jak se zpracovává Colostrum a jak se vyrábí tabletové colostrum. Také vím,že LR má dobré krávy 🙂

Dále se dozvídám více o rostlince Cistus Incanus a Reishi, houby dlouhověkosti. Těším se na zítra, přijde mi balíček z firmy, objednala jsem Probalance a Colostrum pro tetu, které mi doporučil pan doktor na infolince LR. Další výhoda pro registrované LR partnery – konzultace s lékaři. Takto jsem já trávila týden se značkou LR Health & Beauty. Když miluješ není co řešit.

Exit mobile version