Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Můj týden se značkou LR Health & Beauty: Petr Kopčil

Můj týden se značkou LR Health & Beauty: Petr Kopčil

Jak se žije se značkou LR Health & Beauty den po dni, během jednoho týdne? Jaké jsou příběhy a zkušenosti s produkty pro zdraví a krásu? Někteří je pouze používají, jiní je s radostí prezentují svým známým a jiní mají tuto příležitost pevně v rukou jako jejich vlastní business. Tady je příběh dalšího LR partnera.

Pondělí

Vstával jsem před sedmou, protože jsem chtěl bleskově volat do servisu Mercedes – Benz ve Zlíně, aby se podívali na naše LR firemní auto. GLC dělá něco co se mi nelíbí – mou sluchovou dedukcí „píská brzda“. Jakoby tam byl zaseklý kamínek nebo tak. Jasně bude to nějaká blbost, ale víte jak, jistota je kulomet. Bohužel do servisu nás vezmou sice přednostně, ale až zítra odpoledne. V koupelně přirozeně čekala pasta Sensitive s Aloe Vera, ve sprše dnes sprcháč Bruce Willis personal edition a vlasy si myju poslední měsíce šamponem Nova Pure. Bohužel se nedá už koupit a je to velká škoda, je fakt super. Parfém musí ladit ke sprcháči, to je jasné – můj „zimní“ Bruce Willis je masakr, miluji tu vůni. Jsem aktuálně měsíc v dietě 28 DAYS BODY MISSION, takže i dnes startuji den s LR musli, bílým jogurtem, Figu active čajem a čtyřmi tabletami Pro 12. A den může začít! Celé dopoledne jsem natáčel se zpěvačkou pracovní verzi nové písničky, takže důležité mít i v režii „čisto v puse“ – naštěstí mám po ruce Sprej první pomoci, takže pro rychlé odstranění „bordelu v krku“ je to pro umělce super. A nesmím zapomenout – ruce! Krém s propolisem a Aloe Vera je můj zimní poklad i ve studiu. Celý den byl v rámci jídla plně v režii 28DAYS BODY MISSION, takže bez vaření, bez nádobí a tak to mám rád. Celé odpoledne jsem věnoval práci na nových projektech v rámci platformy Helou! a přípravě nových článků na web Helou.cz. Večer mi volá ještě Lukáš Lauman a nabízí spolupráci na beauty veletrhu, protože ví, že máme „v ruce“ LR a chce profesionály.

Úterý

Tento týden bude v rámci mého jídelníčku pro vás možná „nudný“, ale pro mě absolutně super. Dieta pokračuje, takže se opakuje včerejší scénář s jogurtem a musli v rámci diety, následuje jahodový shake, proteinový koktejl, Figu polévka atd. atd. atd. Dnes jsem si po dopoledne holil tvář – takže jsem zůstal i v rámci vůně u Bruce Willis a použil jeho gel po holení. Úleva, nic nepálí, připadám si jako bůh. Ne! Já jsem bůh vůní tohoto dne. Po obědě vyrážím s autem do servisu, jsem zvědavý na jak dlouho to bude. Mimochodem, vždycky když nastartuju náš Mercedes, mám pocit, že sedím v naprosto správné značce auta. Přál bych vám to také zažít a je fakt legranda, jak snadné to s LR je. Pokud chcete smysluplně pracovat.

Středa

Mám takovou radost, když vidím jak čtenáři webu Helou.cz čtou, dívají se a sdílí všechen ten unikátní obsah. Je půlka týdne, dnes si musím udělat zase čas na sebe – vyčistit si po čase pleť. Celý den jsem pracoval na novém projektu Helou! výzva, odpoledne si hrál s dětmi a večer vyrazil s manželkou na večeři do restaurace Koníček v Uherském Hradišti a pak ještě na dezert a kávu do Jiné Café. Žena se se mnou stačila na závěr dne pohádat ohledně práce, jsem těžce splachovací, takže neřeším kecy, ale hledám řešení – ovšem až zítra. Dobrou noc.

Čtvrtek

Vstávat v šest je fakt psycho, ale nedá se, protože od sedmi startujeme práci ve firmě ve Zlíně. Přichází první kolega, pak další do střižny, pak už řeším grafické práce s dalším. Je teprve devět a už mám hlavu jak pátrací balón. Musím to zaklepat, ale na to, že je teprve půlka února, je Firestarter perfektně nastartovaný do roku 2018. Hlavně se neposrat. To se nedá říct jinak, prostě pořád s úsměvem! I když vám všecko padá na hlavu. Dnes jsem se osprchoval zase s „brůsem“, protože mi dodává jakýsi prapodivný pocit síly a odvahy 🙂 No a na to jak jinak než zimní edici Bruce Willis personal edition. Dopoledne mi Česká pošta přivezla tři knihy o práci v nahrávacím studiu, o sound designu a akustice, které musím bleskově přečíst. Pravda, prakticky ty věci dělám mnoho let, ale rád si přečtu nějaké nové postupy v mé práci a případně se utvrdím, že jiné dělám dobře. Zvuk je fyzika, to se moc vošulit nedá. Jo a váha mi začíná stagnovat, stoupat a zase klesat, mám pocit, že jsem na vrcholu možného v rámci zimní diety.

Pátek

Den, který mě ničím extra nepřekvapil nebo snad ano? Mizí mi dietní jídlo, koktejly dojím o víkendu, váha nepadá níž.  Jedu jak stroj, což jak se ukáže na konci týdne si vybere svou daň. Kluci jsou nemocní a žena taky, naštěstí máme Colostrum, Vita Active a další věci, které pomáhají a fungují. Ne na vše, ale na hodně věcí, které trápí každého rodiče.

Sobota

Víkend patří rodině. A bohužel i lékařům. Manželka, ač sama nemocná mě musela posunout na pohotovost do Uherského Brodu. Probudil jsem se po noci, kterou bych si nepřál opakovat. Jenže to jsem ještě nevěděl, že v neděli to nebude jiné. Jak se to stalo netuším, ale mám zablokované záda a krk. Nemůžu se hnout, otočit na posteli, posadit, nic. A bohužel čekat co udělá týdenní kůra s Colostrem od LR je v tuto chvíli čistý časový hazard. Žena rozhodla – kortikoidová injekce na pohotovosti a dál se uvidí. Je večer, skučím a není to lepší. Manželku napadá spásná myšlenka – Alpa. Klasika, která v kombinaci s promasírováním krku a zad alespoň na chvíli pomůže. Noc byla příšerná, kluci se stále budí. Jedna z pozitivních chvil je fakt, že jsem za den přečetl malou knížku.

Neděle

Tak jo ty protivná bolesti! Jdeš do mě? Jdu do tebe! Doslova jsem ji mentálně přepral, abych se na posteli vůbec posadil. Injekce nepomohla a tak si stále připadám uplně out. Bohužel MSM gel od LR je pro tyto případy mimo hru, takže se doma zkouší všecko. I cvičit – bez úspěchu, bolest je větší. Snažím se spát, číst další knížku, dohlížím na kluky a připravuji se na další týden. Večer jsme si se ženou udělali relax u filmu Učitelka, hodně dobrý!

Doporučené stránky:
www.petrkopcil.cz
www.firestarter.cz
www.kopcilovi.cz

 

 

Exit mobile version