Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Nasaďte masky!

Nasaďte masky!

Přestože nadešel čas maškarních plesů, fašangů a masopustů, opravdu nemáme nyní na mysli rozverné škrabošky. Dnes se zaměříme na masky pleťové – výživné či omlazující, každý může najít pro sebe to pravé. Pokud chcete zjistit, jak je správně používat, případně kterou z masek z nabídky firmy LR Health & Beauty si vybrat, prosím, začtěte se do dalších řádků.

Co je pleťová maska a proč ji chtít?

Pleťová maska je výrobek, potažmo kosmetická procedura, kterou dosáhneme čištění, hydratace, výživu nebo jiné ošetření pleti tváře, krku a dekoltu. Působí antioxidačně a regeneruje pleť. Pleťová maska nepatří k denní péči o pleť, aplikujeme ji však  cca 2 – 3 týdně nebo dle potřeby.

Druhy pleťových masek

Čistící pleťová maska pomáhá řešit znečištění pleti, stahování pórů, pozitivně působí v případě akné a pod.

Hydratační pleťová maska dodává živiny, jejichž nedostatek způsobuje dehydrataci. Po použití masky je pleť hladká a vláčná.

Liftingová pleťová maska vyhlazuje pleť, odstaňuje odumřelé buňky, vyhlazuje vrásky. Po použití pleť působí mladistvým svěžím dojmem.

Regenerační pleťová maska  dodává pleti živiny, obohacuje pleť o složky, které se jí chronicky nedostávají.

Aloe Vera Hydratační maska

Aloe Vera Hydratační Pleťová Maska velmi rychle osvěží pleť, jelikož obsahuje 50% gelu z aloe vera a výtažek z bio divoké růže. Za pouhé 3 minuty dodá vaší pleti vše, co potřebuje. Zlepšuje pružnost pokožky a poskytuje jí vyváženou hydrataci, pokožka působí svěže a zářivě. Maska je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro suchou pokožku.

Zeitgard Regenerační Noční maska

Vydatná regenerační pleťová maska se svým vysoce koncentrovaným komplexem účinných látek, jojobového oleje a plodů schizandry postará o vydatnou péči a regeneraci přes noc. Především v noci si pleť může odpočinout a optimálně přijmout cenné účinné látky. Pleť je ráno na dotek sametově hebká, působí hladce a svěže. Pro optimální výsledek doporučujeme používat 2x týdně, maska je vhodná pro ženy i muže.

ZEITGARD Serox Maska Instant Result

Liftingová pleťová maska pro okamžitý účinek vám zaručí do 20ti minut dokonalý vzhled. Novinka v nabídce si získala okamžitě srdce mnohých spokojených klientů. Rostlinné výtažky z kopřivy stimulují prokrvení pokožky, která se tak připraví na příjem účinných látek proti stárnutí. Proteinový komplex zároveň uvolňuje látky, které vedou k uvolnění svalů a vyhlazení mimických vrásek. Maska vyživuje pleť do hloubky. Okamžitý efekt je viditelný po první aplikaci. Maska je vhodná pro ženy i muže. Doporučuje se používat  1x – 2x týdně.

Používáte naše masky? Která je vaše nejoblíbenější a proč?  Podělte se s ostatními o své zkušenosti v komentáři.

Doporučené stránky:
www.nadherna.sk

 

Exit mobile version