Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

REPORTÁŽ: Junior akademie pohledem Hanky Vágnerové

REPORTÁŽ: Junior akademie pohledem Hanky Vágnerové

Před časem se v Ostravě zůčastnila 14% Junior manažerka Hanka Vágnerová zajímavé akce, která byla určena pro vybrané LR manažery. Co pro takovou účast musela udělat, co jí to přineslo a jak se bavila, zjistíte v dnešní reportáži.

Když jsi zjistila, že jsi se kvalifikovala na akademii, jaké jsi měla pocity?
Kvalifikace na Junior akademii, pro neznalé 14% Junior manažer, byla můj takzvaně „malý cíl, když se mi splnil, řekla jsem si, nemůžu mé kolegyně zklamat a musím na ni jet za každou cenu. Nebyla to jen má kvalifikace, byla to hlavně kvalifikace mé menší, ale hodně kvalitní struktury.

Ať máme představu o tom, jak se na takové akci LR stará o své partnery. Jaké bylo jídlo, ubytování, měli jste i nějaký doprovodný program?
Po samotné registraci na akademii nebyla nouze o jídlo a pití, nejvíce mě nadchnula večeře s posezením, jídlo o dvou chodech, dobré pití a volný program. Hotel Clarion Congress Ostrava byl hezký a pokoj nádherný, k ubytování všem zúčastněním byl přidělen poukaz na wellness ve zdejším hotelu. Doprovodným programem celé akademie byla návštěva Centra Mercedes Benz Moravia Sever, kde k motivaci byla možnost nahlédnout a vyzkoušet řídit Mercedes, sama jsem vyzkoušela Mercedes A, S a GLS, ten mne uchvátil nejvíce. Pro mě samotnou, jako maminku na rodičovské dovolené, to byl ohromný a nezapomenutelný zážitek.

Této akademie jsem se neúčastnil, znám ji pouze z vyprávění, takže i já se vlastně ptám – co jsi se tam naučila?
Samotná akademie mi dala, hodně nových podmětů, od seznámení se s novými kolegy ze struktur napříč Českou a Slovenskou republikou, po vedení LR až po slyšení a osobní setkání se školitelem napříč světem a to je Dimitris Belitsos. Akademie byla hodně nabitá informacemi z řad školitelů i vedení LR, když budu upřímná, velkou škálu věcí jsem již věděla, a to díky mému lídrovi Markétě Kopčilové. Pro mne samotná akademie začala o přestávce, zajímal mě pohled a školení jiných lídrů ve strukturách, zkušenosti kolegů v terénu a hlavně jejich výsledky.

Cítila jsi na místě nějakou formu rivality? Ano, všichni jsou pod jednou značkou společnosti LR, ale přeci jen, každý kope za jiný „soutěžní team“. 

Měla jsem velkou výhodu v tom, že jsem se na akademii kvalifikovala sama, z naší struktury a o to víc jsem zapojila seznamovací schopnosti, kdo mě zná, ví že s tím nemám problém. Otázka je výstižná, v tom, že ano jsme pod jednou značkou, ale každý v jiném „soutěžním týmu“ a o to víc jsem hrdá za to, že jsem v týmu bronzové manažerky Markéty Kopčilové a za žádnou cenu bych neměnila. Za prve se držím smluvních stanov LR, dále Markéta mi sedí jako člověk a hodně si cením mé malé vybudované struktury a bylo by proti mému přesvědčení ji opustit.

Akademie pro LR manažery není pro každého. Jaké byly podmínky pro to, aby ses akademie zůčastnila?
Podmínky byly dle stanov LR a jsou vyznačeny v každé firemní prezentaci. Junior manažer a podmínky k jeho kvalifikaci jsou mít tři měsíce po sobě skupinový obrat minimálně 70.000,- Kč a svůj vlastní obrat minimálně 4.400,- Kč (sumy jsou uvedeny zaokrouhleně). Dále podrobnější podmínky jsou uvedeny ve firemní prezentaci LR.

Takže čistě „technická záležitost“ vyjádřená penězi. Kdybys měla ze svého teamu vybrat tři lidi, koho bys na takovou akademii dle svého uvážení poslala pro zdokonalení se?
Ani se nemusím dlouho rozmýšlet a jednoznačně tyto silné ženy, se kterými se povzbuzujeme vzájemně a to Kamila Ligasová, Ing. Pavla Miholová a Ing. Markéta Míšková.

Děkuji za rozhovor a přeji hodně úspěchů!

Doporučené stránky:
www.helou.cz/lr-story-hana-vagnerova/
www.helou.cz/hana-vagnerova/

Fotogalerie:

[envira-gallery id="2542"]

 

Exit mobile version