Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Rtěnky a lesky do každé kabelky

Věděli jste, že první rtěnky se objevily již před 5000 lety? Své rty si krášlily intenzivními barvami již krásky v Babyloně. Sama královna Kleopatra se pyšnila karmínovými rty. Ve středověku nebyla rtěnka záležitostí pouze žen, ale také mužů. Do začátku 20. století byla výsadou vyšší společnosti. Výroba rtěnek byla poměrně složitá. Až Helena Rubinstein v první polovině 20. století uvedla na trh moderní rtěnky, jak je známe dnes, a způsobila doslova revoluci. Dodnes je rtěnka nejprodávanějším artiklem v kosmetice.

Rtěnka by neměla chybět v žádné dámské kabelce. Kromě krásy nám ženám také dodává psychickou podporu – cítíme se sebevědomější, sebejistější, signalizujeme světu svoji vnitřní ženskou sílu. Vhodná rtěnka by měla podpořit naši přirozenou esenci, sílu a krásu. Měla by s námi ladit. Často, jakmile objevíme “tu svoji.”, stává se naší povinnou výbavou, a používáme jednu a tu samou bez ohledu na módní trendy.

Proto se mi moc líbí, že v nabídce LR Health and Beauty máme kvalitní rtěnky a lesky na rty, které vyhoví všem nárokům a zároveň tyto rtěnky mají barvy, které jsou šik a nadčasové. Pokud si najdete tu svoji, vězte, že barva se jen tak neomrzí a překoná všechny výstřelky. Moc se mi líbí aktuální hnědavé tóny a také návrat k dramatické hollywoodské červené. V naší nabídce objevíte opravdu produkt pro každou z nás, ať už máte ráda jemný lesk, hydratované rty nebo intenzivní barvu.

Nahlédněte do našeho katalogu nebo si nechte představit aktuální nabídku svým poradcem. Krásné rtěnky včetně odpovídajících konturovacích tužek můžete mít v září v akci doslova za hubičku. Určitě se to vyplatí, vyzkoušejte!

Exit mobile version