Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Ruka – pusa – noha. Mé osobní zkušenosti.

Helou! vážení čtenáři tohoto on-line magazínu. Opět se jdu s vámi podělit o zkušenost s produkty firmy LR Health & Beauty. Za poslední leta jsem si produkty oblíbila, protože jsem fascinována, každým použitím.

Tento článek věnuji opět popisu zkušenosti u naší dcery. Bylo 21. října 2018 a já jsem se byla vzdělávat na lékařském semináři v Brně. Tatínek s dcerkou měli celý den pro sebe. Přijela jsem domů asi kolem páté hodiny. Byla u nás na návštěvě rodina, a tak jsem si řekli, že se půjdeme projít. Šla jsem dceru obléknout  a už to začalo. Dcerka měla  na obou nožičkách podlité pupínky a bylo jich celkem dost. Rozhodla jsem se, že s ní pojedu na dětskou pohotovost.

V nemocnici nás paní doktorka vyšetřila a diagnóza zněla: RUKA – PUSA – NOHA. Když jsem se ptala co nám tedy předepíše, tak mi řekla, že na to nic není. Doporučila pouze Fenistil kapky. Mělo se čekat, jak to propukne dál. Současně mne upozornila, že se nohy mohou osypat tak, že nebude chtít chodit. No, to bylo tedy něco na mne! Nechtěla jsem nic takového dopustit. Sáhla jsem tedy po naší osvědčené klasice – Aloe Vera kosmetice. Po koupeli  jsem jí nejdříve namazala celé nožičky produktem Aloe Vera Koncentrát a po chvíli –  až jsem ji oblékla do pyžama – namazala jsem na to ještě  z řady aloe vera Baby Jemným krémem Protection. Ano! Ten, co vyřeší každou opruzeninu.  Vnitřně dostala Colostrum Liquid. Večer byly ty pupínky červené podlité  a opravdu to nevypadalo hezky

Ráno jsem s hrůzou čekala co bude a kde se jí další pupínky vysypou. Naštěstí se nikde nic nevysypalo.

Pokračovala jsem tedy v aplikaci Colostra Liquid . První 3 dny jsem dávala zvýšenou dávku a pak už doporučené denní dávkování dokud celé Colostrum nevyužívala. A ošetřovala jsem nožičky stále dle výše uvedeného. Po pěti dnech malá neměla ani jeden pupínek. Žádné následky jak jsem četla – že slezou nehty,  nic takového nebylo.  I ze zkušeností kolegyň z naší komunikační skupiny Helou! v rámci struktury Bronzové manažerky Markéty Kopčilové, jsem si jistá, že takovému hladkému průběhu jsem pomohla včasným nasazení Colostra Liquid a vhodně zvolenou péčí o nožičky.

Po dobrání Colostra, které dcera užívala asi 12 dní,  jsem jí nasadila vitální Aloe Vera Drinking Gel Broskev a špičkový bioaktivní vitamín Vita Active Red k posílení imunity. Jsem ráda, že jsem mohla malé místo chemie, u které bych  pouze tlumila svědění,  použít kvalitní produkty které pomohly náš problém vyřešit  bez zhoršení stavu a dalších následků. Opět jsem se přesvědčila, že fungují produkty a že se mi vyplácí se neustále vzdělávat, abych si dokázala ihned poradit, stejně jako mému okolí a rodině a vlastně všem.

Přeji vám krásný den a doporučuji sledovat magazín Helou! najdete zde mnoho cenných informací.

Exit mobile version