Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Jak snadno a rychle upravit obočí

Jak snadno a rychle upravit obočí

Dokonale tvarované obočí určuje vzhled a charakter tváře, proto je velmi důležité naučit se je správně upravit, podtrhnout jeho jedinečný tvar a vzhled tak, aby působilo upraveně a přirozeně. Na trhu je k mání spousta přípravků na úpravu obočí, které jsou však vhodné právě pro vás? Jak se v nich orientovat a co si vybrat?

Přípravky na úpravu obočí

Tužka –  je nejpřesnější a nejběžnější způsob zvýraznění obočí. Obvykle je voskovější konzistence než kajalové tužky na oči, aby déle vydržela. Dbejte na to, aby byla tužka vždy ostrá.

Pudrová barva na obočí je matný prášek podobný očnímu stínu s vysokým pigmentem, obvykle se nanáší štětečkem nebo pěnovým aplikátorem a používá se na zafixování tužky nebo krému na obočí.

Krém na obočí působí nápadněji a nejméně přirozeně. Nanáší se štětečkem, dlouho vydrží a má vysoce krycí schopnost.

Gel na obočí je skvělý na uhlazení střapatého obočí, k dispozici jsou pigmentované nebo čiré gely.

Styler na obočí – polotekutý pigmentovaný přípravek na úpravu a fixaci obočí, nebarví kůži.

Jak na to?

V módě je co nejpřirozenější tvar obočí, proto doporučujeme obočí příliš nevytrhávat. Před úpravou obočí pročešte, vyčešte je směrem nahoru, bude působit mladistvěji. Delší chloupky můžete zastřihnout. Vykreslete obočí do požadovaného tvaru. Pokud si nejste jistá, můžete použít šablonky dostupné v každé běžné drogerii. Také je možné použít “razítko” na obočí, kdy dokonalé obočí jednoduše “natisknete” na své původní.

Nebojte se experimentovat a zkoušet. Ideálně večer, když už nikam nejdete. Pokud si nejste jistá, trénujte, trénujte, trénujte. Nebojte se zeptat kamarádky na názor. Není to nic těžkého, když se naučíte dobře upravit své obočí, nebudete se muset tolik líčit. Potom stačí jen  obočí, pudr a řasenka a jste chic.

 

 

Exit mobile version