Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Těhotná do lékárny nevstoupíš

Možná si řeknete, že nadpis „Těhotná do lékárny nevstoupíš“, je až příliš přehnaný. Když si vzpomenu, jak jsem se těšila, až uvidím na testu dvě čárky a ony se tam jednoho dne opravdu objevily, teprve pak jsem se začala více zajímat o to, co smím a nesmím. Dříve při nachlazení jsem neřešila, co si vezmu doma z lékárničky na nachlazení nebo teplotu. Najednou jsem začala pročítat poctivě příbalové letáky, abych zjistila, že prakticky nic z toho, co máme doma, není vhodné pro těhotné ženy.

Vyhledávala jsem články o zdravé stravě a výživě, koupila si kyselinu listovou a na doporučení kamarádky –  farmaceutky také Omega-3. Teprve až s odstupem času jsem si nastudovala, proč je tak nesmírně důležité pro dítě, aby matka v těhotenství a při kojení měla dostatečný přísun Omega-3 kyselin a co vše to může ovlivňovat. Od vývoje nervového systému, IQ přes riziko přenosu ekzémů, apod. Co se mě z doporučení výživy pro těhotnou nejvíce dotklo, bylo omezení plísňových sýrů, které jsem milovala. Tak jako tak mě neminuly těhotenské chutě. Dodnes nezapomenu, jak jsem se doslova těšila jako na drogu na svou denní dávku citrónu. Oloupala jsem si ho jako pomeranč a s chutí snědla. Při pohledu na mě s citrónem v ústech a s blaženým výrazem ve tváři mi tehdy můj manžel řekl, že je nesmírně rád, že nemusí být nikdy těhotný.

Přišel podzim a o slovo se přihlásily klasické podzimní virózy. Při nachlazení toho jako nemocná těhotná na výběr moc nemáte. Jednou jsem musela sáhnout i pro antibiotika. Dodnes mě mrzí, že jsem v té době neznala LR Health and Beauty. Nejenom, že jsem si mohla ušetřit kdejaký lék na teplotu, ale s velkou pravděpodobností bych se vyhnula i antibiotikům. Nehledě na to, že německé produkty s certifikací od LR mají v nabídce jak přírodní vitamíny pro těhotné bez konzervantů, tak i podporu zánětlivých stavů. Mým velkým favoritem je  Aloe vera Spray s bylinkami, který uleví, pokud není v krku vše v pořádku. Také sehnat kvalitní Omega-3 s vysokým obsahem EPA a DHA je celkem oříšek. Já jsem tehdy měla produkt ze zahraničí. Dnes bych s klidem sáhla po Omega-3od LR Health and beauty.  Přeji vám, milé těhulky, ať se vám toto krásné období daří užit v plném zdraví.

 

Exit mobile version