Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Tipy pro dívčí letní líčení

Helou! Dnes mám pro vás několik tipů pro dívčí kosmetické kabelky. Ale jistě se zavděčíme i maminkám. Poradím vám, jak dosáhnout svěžího letního vzhledu a jak využít kosmetiku co nejlépe také z ekonomického hlediska. Letní dny přejí festivalům, večírkům, ale také sportu, cestování… V teplých dnech se potíme, proto nerady nosíme silné masky makeupu. Jak dosáhnout co nejpřirozenějšího vzhledu a zároveň zazářit?

V sezóně 2019 ve své kosmetické taštičce musíte mít:

BB krém od LR je multitalent pro báječný make-up. Hydratuje, zakrývá nerovnosti pleti, vyrovnává tóny pleti, matuje pleť, UV filtr s SPF 15. K dostání ve dvou odstínech. Nádherně splyne s pokožkou, je ideální pro mladistvou pleť.

  1. Bronzer Colours Bronzové tónovací perly

Tónovací perly jsou vhodné pro zvýraznění lícních partií nebo dekoltu, zintenzivňují získané opálení. Nanáší se také například na lícní kosti jako tvářenka. Méně pro decentní svěžest, více pro výraznější tónování.

  1. Colours Voděodolná mascara pro prodloužení řas

Voděodolná řasenka zajistí krásně definované a opticky prodloužené řasy plné objemu.

Její textura vydrží opravdu dlouho, díky revolučnímu kartáčku budou Vaše řasy vypadat delší a budou dokonale oddělené.

Pro dokonalý letní vzhed nezapomeňte zvolit transparentní rtěnku Colours v oblíbené barvě. Dokonale tónuje rty a dodává jim lehký třpytivý nádech.

 

Exit mobile version