Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Trápí vás suché a popraskané rty?

Jste typ, kterého trápí popraskané rty pouze v mrazech nebo máte potíže celoročně? Pokožka je velmi citlivá na chlad, důsledkem je suchá kůže i rty. Stejně tak ale může signalizovat nějaký problém uvnitř těla. Pokud si bez balzámu na rty nedokážete svůj život představit a nosíte ho stále s sebou, pak zřejmě s vaším organismem není něco v pořádku. Měli byste se v prvé řadě zaměřit na pitný režim. To, že má tělo málo tekutin, se může projevit na vašich rtech. Zkuste si hlídat, abyste vypili alespoň 2 litry vody.

Za suché rty může také nedostatek vitamínu B. Jak doplnit tyto vitamíny? Buď stravou nebo potravinovými doplňky a vitamíny. Pokud se chcete vydat přírodní cestou, doporučuji vitamínovou bombu Vita Active Red od LR Health and Beauty. Mimo jiné obsahuje právě vitamíny skupiny B – B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (kyselina pantothenová), B6, B7 (biotin), B9(kyselina listová) a B12.

Praskliny na rtech nepodceňujte! Nejenže bolí, ale mohou se stát vstupní bránou bakteriálních infekcí.

Rty neolizujte! Naše rty, na rozdíl od pokožky, neobsahují žádný přirozený tuk, kterým by se mohly chránit. Potřebují hydrataci, té však nedocílíme olizováním rtů, ale právě již výše zmíněným pitným režimem nebo kvalitním balzámem.

Nevíte, jak vybrat správný balzám na rty? Zvolte takový, který vám vytvoří na rtech příjemný ochranný film a zároveň bude léčit popraskané a suché rty. Zaměřte se na složení a hledejte v něm rostlinné oleje. Hydratační balzám na rty v nabídce od LR Health and Beauty obsahuje nejen rostlinné oleje, ale také i 20% aloe vera. Ochráníte své rty před vysoušením, před záněty a docílíte lepší hydratace a výživy. Pokud používáte rtěnky, je dobré rty pravidelně regenerovat a hydratovat. Do dalších mrazivých dnů vám přeji úsměv na rtu ☺

Exit mobile version