Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

V létě osvěží, v zimě zahřeje

Krásný den vážení čtenáři magazínu Helou! Jak si užíváte letního počasí? A nezapomínáte na pravidelný pitný režim? Myslím tím nealkoholické nápoje, čaje, domácí limonády, vodu, atd. Dodržováním pravidelného pitného režimu ovlivňujeme spousty funkcí v našem těle.  Např. krevní oběh, dýchací soustavu, trávicí ústrojí, vylučovací soustavu, atd.

Říkáte si, proč takový název článku? Víte, mám ráda velmi kvalitní čaje bylinkové, zelené ovocné, černé, aj. V létě si dělám čaje do velké konvice a popíjím celý den. Nejlepší je si po vychladnutí dát čaj do lednice, přidat nakrájený citron či limetku. Jelikož zahrádka je plná čerstvého ovoce, tak další mou oblibou je pokrájet či pomixovat ovoce, dát do velké sklenice a dolít vodou a popíjet. A hned mám domácí limonádu bez zbytečných cukrů. Nyní jsem si oblíbila čaj od LR Health & Beauty – LIFETAKT Figu Active Bylinný odtučňovací čaj. A proč zrovna tento? Je úžasné jeho složení a především je velmi chutný a jak jsem již psala, dokáže jak zahřát, tak v letních měsících příjemně osvěžit.

Složení Figu Active čaj:

  1. Zelený čaj – má blahodárný vliv na lidské zdraví, má antioxidační, diuretické a adstringentní účinky. Zelený čaj je velmi využíván v čínské medicíně.
  2. Lístky maté – jedná se o strom. Maté má povzbuzující účinky, posílí váš imunitní systém a především napomáhá odbourávat tukové buňky.
  3. Lapacho – jedná se o kůru stromu. Lapacho nám pomáhá vyloučit škodlivé látky z organismu a je vhodný pro posílení imunitního systému. Dokonce dokáže potlačit mírné záněty v těle a má blahodárný vliv na dutinu ústní.
  4. Lístky kopřivy – kopřiva obsahuje látky, které regulují hladinu cukru v krvy. Má močopudné účinky a díky tomu má rychlejší vliv na očistu organismu. Čistí krev a prokrvuje.
  5. Rooibos – obsahuje mnoho minerálních látek (železo, vápník, měď, sodík, hořčík, zinek, draslík) a vitamínů (C, E). Též obsahuje tolik důležité antioxidanty.
  6. Citronová tráva -Podporuje funkci vnitřních orgánů, zejména trávicího traktu, žaludku, střev, jater, žlučníku a slinivky, posiluje krevní oběhový systém, čistí cévní systém. Příznivě působí na krevní tlak, krvetvorbu, optimalizuje hladinu cukru v krvi. Antioxidační účinky mají vliv na zpomalení stárnutí buněk. A navíc dodává velmi lahodnou chuť.
  7. Kořen lékořice – je vhodná na zažívací potíže, působí proti nadýmání, snižuje hladinu cholesterolu, a dodává čaji nasládlou chuť a především prohřívá tělo.

Úžasné složení čaje, co říkáte? Vůbec se nedivím, že je tolik žádaný a lidé se k němu vrací. Navíc – vše v bio kvalitě. A víte co je na něm ještě super? Cena! Je obrovský, má čtvrt kila. Navíc, kdyby jste si měli koupit každou bylinku zvlášť a sami si udělat směs, tak pořizovací cena všech bylin vás bude stát opravdu dost peněz. U LR Health and Beauty se Vám dostává tento čaj za super peníze a především vhodně vyvážený poměr již zmiňovaných bylinek pro lidský organismus.

A co říci závěrem? Pijte, pročistíte tělo i mysl. A pokud jedete na dovolenou autem, nezapomínejte dostatečně pít, neboť i auto bez ,,šťávy,, daleko nedojede! Přeji Vám krásné letní dny.

Exit mobile version