Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Výchova dětí je jako procházka parkem. Jurským parkem

Výchova dětí je jako procházka parkem. Jurským parkem

Rodičovská dovolená, už ta část názvu „dovolená“ mne irituje. Ano, jedná se o dovolenou v pyžamku, ve sportovním oděvu, s kupou adrenalinu a zkoušek co ještě vydržíte a ani na to nemusíte mít dárkový poukaz se slevou či bonusem navíc. Děti jsou projektem našeho života, kariéra, peníze budou, ale děti jsou malé teď a nasávají, jako houby informace, zkušenosti, zážitky a hlavně naši lásku. Když se podívám do zrcadla, nikdy jsem neměla vrásky kolem očí ze smíchu, jak se s dcerou nasměji. Dokonce na jednom maminkovském webu mne pobavil výrok: „Výchova dětí je jako procházka parkem. Jurským parkem“.

Během rodičovské dovolené si utužíte vztahy s pracovníky České pošty a jinými zásilkovými společnostmi, jak se těšíte na balík. Dokonce prodavačky v obchůdku se stávají vašimi kamarádkami a vy při procházkách s kočárkem se těšíte na další spřízněnou duši a místo toto vás okupují hladové kačenky u rybníku, toužící po pohození drobečku rohlíku a smích vašeho dítěte vás opět odzbrojí a pohladí na duši.

A když si připadáte, že nic nevytváříte, nerealizujete se a stojíte na jednom místě, pak se ozve zoufalá maminka o pomoc s alergickou reakci u svého dítěte na potravinu a vy jí můžete pomoci společně v edukačním programu Helou! To si pak připadáte božsky, protože Váš hlavní projekt života spí v postýlce a vy můžete pomoct a rozvíjet jiný projekt i z prostředí domova. Děkuji za vaši pozornost a váš čas během čtení mého článku v téhle uspěchané době.

Exit mobile version