Helou! zdraví a krása s LR Health & Beauty

Ženy se o své zdraví starají lépe!

Průzkumy v poslední době hovoří jasně. Ženy jsou jednoduše aktivnější v péči o své zdraví, více hledají informace, zajímají se o nové možnosti a cesty, jak se zbavit chronických nemocí. Proč jsou v tomto ohledu muži takoví lajdáci? Mají snad pocit, že mají jakousi extra sílu, která jim dává ochranu Supermana? Bohužel ne a také i častěji zemřou jako první v manželském páru. Češi při překročení věku 40ti let mají v 80% případů již chronické nemoci a jak víme, ty nevznikají ze dne na den, ale postupně bobtnají a rozvíjí se.

Nejčastěji nás trápí problémy se srdcem, cévami, žaludečními vředy, alergiemi, dýchacími cestami, trávicí soustavou… Dnes naštěstí není problém změnit lékaře, ale ti mají zase „svázané ruce“ doporučenými léky a pojišťovnami. Ano, můžete změnit i pojišťovnu. Takže pokud vám nepomůže jeden, nemusí pomoci ani druhý lékař, protože zjistíte, že vás léčí stejnou předepsanou cestou dlážděnou normami, vyhláškami, regulacemi, atd. Klasické případy jsou, kdy vám léčí jeden problém a protože se objeví nepříjemné bolesti žaludku, dostanete hned pilule na něco jiného a už se vezete na nekonečné spirále.

Kde hledáte relevantní informace vy? TV reklama, noviny, hledání na Google, rady kamarádek, konzultace s lékárníkem? Jak jste na tom vy?

Exit mobile version